torsdag 11 december 2014

För en bättre framtid

 

När jag har stått och sålt KÄRLEK HOPP och STYRKA armbanden så har jag även tillverkat lite andra smycken för roligt. Har verkligen fastnat för smyckestillverkning. Är något som hjälper mig att fokusera på något annat för en stund. Få vila lite i alla hemska tankar/minnen som annars far runt i min hjärna.  Som tar ens energi och som är så otroligt plågsamt att vara med om och om igen i ens inre. 

Det här några olika modeller av halsband som jag har gjort. Halsbanden är handgjorda i antingen antik brons eller i silver (nickelfria) och vanlig kedja eller kulkedja. Silverhalsbandet finns med enkel berlock eller med en mer dekorativ berlock. Bilden ovan t.ex. är det ett halsband i antik brons med enkel berlock och det andra halsbandet är i silver med en dekorativ berlock.
Ni som är intresserad kan mejla mig på: jonssonsandra@live.se

Halsbanden kostar 200 kr och pengarna till cancerforskning. 
Jag kommer att förklara i ett eget inlägg mer specifikt vad vi har tänkt att pengarna ska gå till. Men jag kan säga att det är en otroligt viktig forskning. Det är ett helt nytt sätt och behandla cancer. Man samlar just nu in pengar för att få ut den här medicinen till att testa på människor. 5 miljoner behöver dom och vi vill hjälpa till. Vi måste. Ingen ska behöva lida som Johan. Han hade smärtor konstant. Man lyckades ALDRIG få han smärtfri. Hur kan det vara möjligt 2014?
Man ska inte vara 23 år och få en cancerdom där man får veta att man inte har en chans att klara det. Att gå från att vara frisk i december till att vara död i augusti. Det borde inte vara möjligt med en ung människa.
Så hjälp oss att hjälpa andra.

Kärlek Hopp Styrka1 kommentar:

  1. Så fina smycken Sandra!! 👍❤️ Skickar dig vilka jag vill ha :)
    Sköt om dig!! Kram

    SvaraRadera