söndag 14 september 2014

En bra dröm

Igår var det extra svårt att somna, tårarna bara rann. Kommer inte ihåg vad jag tänkte på men allt gjorde bara ont. Saknar dig så otroligt mycket. Men inatt drömde jag en bra dröm om dig. Kändes inte som en dröm egentligen, vi bara umgicks med varandra. Allt det här med att du var sjuk fanns med i bakhuvudet men det var mer i bakgrunden. Framförallt bara umgicks vi. Vi spelade TV-spel och du blev förbannad när jag råkade köra igång spelet innan du var beredd. Riktig vinnarskalle precis som du är. Var lite samma känsla som i den här bilden nedanför.
Här tror vi kollar på film tillsammans. En bra stund kommer jag ihåg att det var och du var ganska pigg. Så du ville ta lite kort och självklart fick våra djur vara med <3


Det här med TV-spel har ju alltid varit något som du har älskat att göra. Hemskt nog har du knappt orkat det under den här tiden. Du har orkat spelat lite mobilspel ibland och gameboy. Och så var du hem till mig och Johan någon gång i vintras och spelade Mario Party som verkligen är nostalgi för oss. Har spelat det otroligt mycket när vi var liten. Tror vi spelade 2-3 timmar och det helt otroligt att du orkade det. Inte bara orkade utan du vann mot mig och Johan också. Precis som det brukar vara. Det är en av de enstaka tillfällena som kändes mer som förr. För en stund kunde man förtränga lite mer att du var allvarligt sjuk och bara ha roligt tillsammans. Fly lite tillsammans. 
Här en bild från det tillfället <3


 Du hade beställt ett nytt TV-spel dan innan du fick din första blödning och hamnade akut i Gävle. Är så precis det också, du hade pratat länge om att göra det och när du väl gjorde det så hamnade vi Gävle igen. När vi tillslut kom hem från Gävle så händer det som inte ska hända. Nya TV-spelet fungerar inte så vi måste skicka in det. Inte ens det kunde fungera för dig. Och du hann aldrig få TV-spelet. För du hann bara vara hemma en vecka innan du försvann ifrån oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar